Hei!

Jeg heter Elena Stormoen. Jeg er en erfaren freelancer som spesialiserer seg på grafisk og webdesign, samt SEO og WP WebService. Jeg er basert i Norge / Tyskland og har opprinnelig øst-europeiske røtter.

Om meg

En av mine styrker er å forvandle kaos til kunst og gjøre det som er rotete litt mer systematisk. Jeg liker å friske opp det som har sett sine bedre dager og gi liv til nye kreative ideer.

Jeg har logisk og fantasifull tenkning, kunstnerisk og estetisk sans, og kreativt selvuttrykk. Livet og dets utfordringer inspirerer meg.

Ferdigheter

I webdesign yrke finnes det mange plusser og en rekke minuser. Dette er et interessant fag som krever en rekke kunnskap og ferdigheter.

Adobe Illustrator
0%
Adobe InDesign
0%
Adobe Photoshop
0%
WordPress
0%
WooCommerce
0%
FTP software
0%
MySQL
0%
CSS / HTML
0%

Språk

Russisk – Morsmål
Norsk – C1
Engelsk – B2
Tysk – B1

Fokus

WebDesign

Tidligere ble webdesignere leid inn for å «lage vakre nettsider». I dag er webdesignere mer anerkjent for å gjøre webdesign mer brukervennlig. Jeg liker å gjøre begge deler! Websidene jeg lager er både vakre men samtidig moderne, profesjonelle og brukervennlige for deg og dine kunder.

WordPress Webservice

WP Webservice Kontrollerer stabiliteten til nettstedet, jevnlig oppdatering, sikrer mot innbrudd, hackere, virus og langsiktige forstyrrelser, tar prosjektet ditt til et nytt nivå. Det føles godt når alt fungerer som det skal og får deg til å svette når hele nettsiden din blir hvit og borte vekk etter en oppdatering…

Grafisk design

Det er en balanse mellom kreativitet og logikk. Hvert firma ønsker å ha en unik stil og design som skiller seg ut og som kundene kan gjenkjenne på lang avstand. Hver produsent ønsker å tiltrekke maksimal oppmerksomhet til produktene sine og selge de med suksess. Det er akkurat det jeg hjelper kundene mine med! Jeg utvikler tilpassede logo, velger skrifter og farger og skaper gjenkjennelige grafiske elementer. Harmoni og balanse er mitt hovedfokus! Tross alt er vi alle en del av naturen…

SEO

Jeg er ikke 100% SEO spesialist, det er heller ikke noe som kreves av en webdesigner. Allikevel så liker jeg å lære og utvikle meg i de feltene som ikke kreves fra meg. Jeg har tatt en fordypende kurs i SEO og tar på meg noen av profesjonelle SEO oppgaver når jeg lager nettsider fra bunn av. Jeg kan blant annet lage en intern optimalisering for deg, koble nettstedet ditt til Google, optimalisere bilder, tilordne titler, alt-titler og legge til meta-beskrivelse på sidene og bildene dine. Det vil hjelpe den nye nettsiden din umiddelbart få bedre rangering i Google.

Siste prosjekter

«Jeg elsker jobben min og prøver å gjøre mitt beste. Kravene jeg stiller til kvaliteten av arbeidet mitt, er ofte mye høyere enn kravene som kundene mine stiller».
Jeg mener at et godt design og løsningene jeg kommer med må være velfungerende, elegante, enkle og kreative.

Yrkeserfaring

Jeg har mer enn 25 års erfaring med grafisk design og mer enn 3 år med webdesign. Jeg har jobbet med flere reklamebyråer og både små og mellomstore bedrifter i Norge og Europa.

 • 2006 - nå

  Grafisk & Webside Design

  Selvstendig næringsdrivende som grafisk- og webdesigner.

 • 2001 - 2005

  Elenas Møbeltapetsering, Lillehammer

  Selvstendig næringsdrivende som restauratør av antikk møbler og interiørkonsulent.

 • 1997 - 2000

  ”TTC”, Dealer BMW i Tatarstan, Naberezhnye Chelny

  Manager for reklame, grafisk designer.

 • 1985 - 1996

  ”OGA” Arkitektfirma, KAMAZ, Tatarstan

  Grafisk designer / dekoratør. Utvikling av bedriftsidentitet for bilforeningen «KAMAZ».

Utdanning & Påbygging kurs

Selvutdannelse er en trend. For en webdesigner, som i sport, er det viktig å holde seg i god profesjonell form. Webteknologien utvikler seg kontinuerlig, derfor er mestring av ny teknologi og forbedring av mine ferdigheter er like spennende for meg som Game of Thrones. Med nysgjerrighet venter jeg på nye versjoner og oppdateringer!

 • 2017

  SEO akademia / online kurs 6 måneder

  SEO spesialist

  Oversikt av konkurrenter og utarbeidelse av strategi, tilpasset utvalg av søkeord for markedsføring av nettstedet, Intern optimalisering av nettstedet, opprettelse av høy kvalitet og nyttig innhold, intern og ekstern linking, arbeid med sosiale medier, påvirkning av atferdsfaktorer på Google rangeringen av nettstedet.

 • 2011 - 2012

  Høgskolen i Gjøvik (HiG)

  Grafisk design med prosjektledelse

  Grafisk design og typografi, bildekommunikasjon og bildebearbeiding, prosjektstyring med vekt på strategiske valg i forhold til kommunikasjonsprosessen.

 • 1981 - 1984

  Kunstskole 201 i Almaty, Kazakhstan

  Kunstmaler / dekoratør

Ta kontakt

2 + 4 = ?