PROFESJONELL LOGO MED HØY KVALITET

Velg mellom tre logopakker tilpasset størrelsen på din bedrift. Jo større logopakke du velger, jo flere logoforslag får du.

Ny logo med 100% Fornøyd Garanti. Motta første logoforslag allerede innen 24 timer.

Logodesign Stilrent bygg Lena Bee webdesign

Takker for den gjennomførte jobben med design utvikling av ny logo. Utmerket forståelse av fastsatte vilkår og ønsker.
Har bestilt logo design for første gang, men prosjektutviklings prosessen var veldig lett og klar.
Prosjektet ble utført i avtalt tid og budsjett. Anbefales!!!

Logo Aulie Lena Bee Logodesign

Vi brukte Lena Bee WebDesign til å lage logen vår. Samarbeidet fungerte veldig bra, logoen ble levert raskt og resultatet ble topp?
Vi fant Lena Bee WebDesign via Google. Referansene var gode, bilde på hjemmesiden dems så bra ut og prisene var konkuranse dyktige, derfor gikk Aulie Bygg og Eiendom for dem.

Design element Grafisk design Lena Bee

EN TYDELIG VISUELL MERKEIDENTITET

Kan være ett godt og sterkt virkemiddel når det brukes korrekt. En velgjennomført design gjør informasjonen mer spennende og oversiktlig for mottakeren, samt vekker interessen for mer!

Bilde Innhold strategi Lena Bee

INNHOLD

Profilen kommer til uttrykk gjennom logo, symbolbruk, grafiske elementer, farger, bildebruk og illustrasjoner. Den skal fungere like godt i trykksaker og annonser som på firmabiler, hjemmesider og i sosiale medier.

EN VELLYKKET MERKEVARE

For å få best mulig effekt av markedsføringen, er det viktig å ha en rød tråd gjennom alt som produseres. Dette øker gjenkjennelseseffekten og hjelper til med å bygge en vellykket merkevare. Bedriften vil da fremstå som mer samlet og profesjonell.

Visuell identitet og logo Lena Bee logodesign
Design element visuell identitet Lena Bee

PRESENTASJON AV VIRKSOMHETEN

En profil skal ikke bare være fin å se på. Den skal kjennetegne hvem du er. Målet med et profilprogram er derfor å gjenspeile virksomhetens egenart, identitet og verdigrunnlag – og sikre en enhetlig presentasjon av virksomheten.

Selskaper som har en sterk og klar profil, blir umiddelbart gjenkjent og husket bedre enn sine konkurrenter. En klar profil er derfor et viktig verktøy for alle som arbeider med salg, markedsføring og PR.